En tårta för två
Mjölkchokladmoussetårta med en intrigör på bjönbärspannacotta med vaniljyoghurt och björnbärsgelé. På en botten av brownie med brynt smör och pekannötter. Dekorerad med en choklad mirror glaze, björnbär och röd oxalis
Mjölkchokladmoussetårta med en intrigör på bjönbärspannacotta med vaniljyoghurt och björnbärsgelé. På en botten av brownie med brynt smör och pekannötter. Dekorerad med en choklad mirror glaze, björnbär och röd oxalis
Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar Idag ska vi baka riktigt lyxiga och otroliga kanelbullar med två sorters fyllningar, räcker till cirka 30 stycken. Vi har två fyllningar: en chokladganache och en vaniljkräm. Lite pyssel men värt varenda sekund. Fyllningarna fryser vi innan vi bakar in dem i bullarna. Let’s go! https://youtu.be/zDm-wPbWmTk?si=lo9yHC7MPOjcFXbt Chokladganache Ingredienser Vispgrädde
Dags för årets dessert inför alla hjärtans dag. Temat är ju rätt självklart: en kärleksfull dessert med härliga smaker i vitt och rosa. Årets dessert är en tolkning av marängsviss eller en tolkning av den mer internationella varianten Eton mess.
Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0 Läs mer »
SPRÖDA Mandelkakor med smörkräm
En kaka med 3 olika smaksättningar på smörkräm. En med hjortron, en med hallon och en med choklad.
Dags för årets halloweentårta med hjortron, kola och pekannötter. En orange tårta formad som en pumpa fylld med hjortronmousse, kolapannacotta gjord på kondenserad mjölk, på en botten av brownie med pekannötter.
Påsken kan bestå av så mycket mer än ägghalvor och påskris. Vårt förslag är en dessert med både form av ägg, mönster från honungskupor och även gröna små blad och blommor. Smakerna som används är kokos, mango, vit choklad och bergamott.
Påskdessert med mango, vit choklad, kokos och bergamott Läs mer »
Inför alla hjärtans dag i år så tänkte vi göra en tårta men så blev vi sugna på att göra en dessert istället. Då kom den roliga idén att göra en tårta och en dessert på samma komponenter! Här kommer därför först ett recept på en tårta med jordgubbsyoghurtmousse, citronpanna cotta, jordgubbskompott och pistagekaka allt förslutet i rödfärgad vit choklad. Och så gjorde vi en dessert på tallrik med samma komponenter.
Juldessert Ris à la Malta 2.0 – En rispudding med kryddig citrussallad är vår tolkning på den klassiska juldesserten. Här gör vi en mousse på risgrynsgröt med hög vaniljsmak, ovanpå det en gjuten mandaringelé. Detta doppas sedan i vit choklad och hackad mandel och toppas med en kryddig citrussallad
En riktig favorit! Vit kaffeglass med choklad och hasselnötter. Kanske inte en glass för de yngsta i sällskapet utan för de som har en något mer mer utvecklad smakpalett. Helt enkelt en vuxenglass
I den här receptet kommer vi laga en vegansk dessert: chokladglass med hallonskum och rostad vit choklad
Chokladglass med hallonskum och rostad vit choklad Läs mer »
Vi använder teknologier som cookies för att lagra och/eller få tillgång till enhetsinformation för att förbättra surfupplevelsen. Att inte godkänna kan påverka vissa funktioner negativt.