Söders Gourmet

0

Vanilj

Vanilj

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Dags för årets påskdessert! den har vi gjort som en hyllning till Peach Melba, fast en uppfräshad version. Alltså en Peach Melba 2.0 gjord som en moussebakelse med vaniljyooghurtmousse fyld med persikokräm på en botten av mandel- och pistagekaka. Och till det en hallonsorbet

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024 Läs mer »

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0 Året dessert är en tolkning av marängsviss eller den internationella varianten Eton mess

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0

Dags för årets dessert inför alla hjärtans dag. Temat är ju rätt självklart: en kärleksfull dessert med härliga smaker i vitt och rosa. Årets dessert är en tolkning av marängsviss eller en tolkning av den mer internationella varianten Eton mess.

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0 Läs mer »

Päron- & Plommontårta med mandel och vanilj recept av Johan Heibert Gastronomi med hjälp av silikonformar från Silikomart professional för Söders gourmet

Päron- & Plommontårta med mandel och vanilj

Här presenterar vi stolt vår läckra sensommartårta – en päron- och plommontårta med mandel och vanilj! Denna konstnärliga kreation har tagits fram med omsorg och kärlek för att hylla de underbara smakerna av sensommaren. Varje element i tårtan har noga utvalts för att harmonisera perfekt och ge en smakupplevelse som inte liknar något annat.

Päron- & Plommontårta med mandel och vanilj Läs mer »

Juldessert Ris à la Malta 2.0 - En rispudding med kryddig citrussallad är vår tolkning på den klassiska juldesserten. Recept för 8 personer

Juldessert Ris à la Malta 2.0

Juldessert Ris à la Malta 2.0 – En rispudding med kryddig citrussallad är vår tolkning på den klassiska juldesserten. Här gör vi en mousse på risgrynsgröt med hög vaniljsmak, ovanpå det en gjuten mandaringelé. Detta doppas sedan i vit choklad och hackad mandel och toppas med en kryddig citrussallad

Juldessert Ris à la Malta 2.0 Läs mer »

Kanelbulle med surdeg - recept johan heibert gastronomi, silikomart professional, rational

Snurrade Kanelbullar med surdeg

Snurrade kanelbullar med surdeg är vårt senaste bidrag till att fira kanelbullens dag. Kanelbullen som vi känner den idag blev vanlig på 1950-talet men härstammar från mitten av 1800-talet. Nu har vi skapat denna klassiker med surdeg och istället för den klassiska snäckformen har vi tvinnat den.

Snurrade Kanelbullar med surdeg Läs mer »

Här kommer ett recept skrivet som dessert i vår trerättersmeny för alla hjärtans dag. Crème Brûlée med lingonsorbet och mandel. recept av johan heibert gastronomi för söders gourmet med pacojet, silikomart professional och bosch

Crème Brûlée med lingonsorbet och mandel

Här kommer ett recept skrivet som dessert i vår trerättersmeny för alla hjärtans dag. Crème Brûlée med lingonsorbet och mandel. En Crème Brûlée som görs på spisen och inte i ugnen och med ett blad gelatin för att den ska kunna gjutas i silikonform och presenteras på tallrik. tillsammans med en syrlig sorbet på lingeon och lite hackade kanderade mandlar

Crème Brûlée med lingonsorbet och mandel Läs mer »

recept kanelbullstarta av johan heibert gastronomi tillsammans med rational och bosch och silikomart professional i sverige för söders gourmet

Kanelbullstårta med vaniljkräm

Kanelbullar kan vara ett av de vanligaste bakverken vi har och kanske det kan vara så att man tröttnat lite på den? Men en gång om året ska vi fira kanelbullens dag (4/10). Och fira det gör man med tårta. Så här har vi den optimala kombinationen av detta!: En kanelbullstårta med vaniljkräm!

Kanelbullstårta med vaniljkräm Läs mer »

Varukorg
0
    0
    Din varukorg
    Du har ingenting i din varukorgÅtergå till butiken