En tårta för två
Mjölkchokladmoussetårta med en intrigör på bjönbärspannacotta med vaniljyoghurt och björnbärsgelé. På en botten av brownie med brynt smör och pekannötter. Dekorerad med en choklad mirror glaze, björnbär och röd oxalis
Mjölkchokladmoussetårta med en intrigör på bjönbärspannacotta med vaniljyoghurt och björnbärsgelé. På en botten av brownie med brynt smör och pekannötter. Dekorerad med en choklad mirror glaze, björnbär och röd oxalis
Dags för årets påskdessert! den har vi gjort som en hyllning till Peach Melba, fast en uppfräshad version. Alltså en Peach Melba 2.0 gjord som en moussebakelse med vaniljyooghurtmousse fyld med persikokräm på en botten av mandel- och pistagekaka. Och till det en hallonsorbet
Inför alla hjärtans dag i år så tänkte vi göra en tårta men så blev vi sugna på att göra en dessert istället. Då kom den roliga idén att göra en tårta och en dessert på samma komponenter! Här kommer därför först ett recept på en tårta med jordgubbsyoghurtmousse, citronpanna cotta, jordgubbskompott och pistagekaka allt förslutet i rödfärgad vit choklad. Och så gjorde vi en dessert på tallrik med samma komponenter.
Vi använder teknologier som cookies för att lagra och/eller få tillgång till enhetsinformation för att förbättra surfupplevelsen. Att inte godkänna kan påverka vissa funktioner negativt.