Inspirerande recept

Morsdagstårta med Jordgubbar, rabarber och mandel

23 maj, 2022 | 0 Kommentarer
Morsdagstårta med JorDgubbar, rabarber och mandel för 4-6 personer Johan Heibert Gastronomi Söders gourmet Silikomart professional Rational Bosch werners gourmetservice

Dags att börja baka inför mors dag? Här är vårt tips: Morsdagstårta med Jordgubbar, rabarber och mandel för 4-6 personer. En rödglazad moussetårta med jordgubbsmousse, jordgubb- och rabarberkompott, mandelbotten och vit chokladdekor

daniel windelhed

17 maj, 2022 | 0 Kommentarer

daniel windelhed – mr cake Daniel Windelhed (@danielwindelhed) har bland annat varit med och tagit en stjärna i Guide Michelin i London och jobbat som chefskonditor runt om i världen! Han är nu ny produktionschef för Mr Cake. Här är några av Daniels favoriter: Här hittar du våra andra proffs! Du kanske …

daniel windelhed Läs mer »

Martin Karlsson

17 maj, 2022 | 0 Kommentarer

Martin Karlsson – Grenna Hotell Martin Karlsson (@martkarl76) driver Grenna Hotell i Gränna och var finalist i Årets kock 2021. Här kommer några av hans favoriter: Här hittar du våra andra proffs! Du kanske själv vill bli ett av våra proffs? Kontakta oss här

Vit kaffeglass med choklad och hasselnötter

4 maj, 2022 | 0 Kommentarer
Vit kaffeglass med choklad och hasselnötter - recept - johan heibert gastronomi -söders gourmet

En riktig favorit! Vit kaffeglass med choklad och hasselnötter. Kanske inte en glass för de yngsta i sällskapet utan för de som har en något mer mer utvecklad smakpalett. Helt enkelt en vuxenglass

Bakad, picklad och bränd purjolök med friterade kikärtor och kikärtsmajonnäs

1 april, 2022 | 0 Kommentarer
vegansk 5-rätters mellanrätt Bakad, picklad och bränd purjolök med friterade kikärtor och kikärtsmajonnäs johan heibert gastrononmi söders gourmet

här receptet kommer vi laga en vegansk mellanrätt: Bakad, picklad och bränd purjolök med friterade kikärtor och kikärtsmajonnäs

Blomkål med grön curryolja, mandel och veganskt parmesansmul

1 april, 2022 | 0 Kommentarer
Vegansk 5-rätters mellanrätt Blomkål med grön curryolja, mandel och veganskt parmesansmul johan heibert gastronomi söders gourmet rätten

Receptet på en vegansk mellanrätt: Blomkål med grön curryolja, mandel och veganskt parmesansmul. Rätt 2 vår veganska 5-rättersmeny

Rökt rotselleri med hasselnötter och krasse

1 april, 2022 | 0 Kommentarer
Vegansk 5-rätters Rökt rotselleri med hasselnötter och krasse johan heibert gastronomi söders gourmet lägget

den här receptet kommer vi laga en vegansk mellanrätt: Rökt rotselleri med hasselnötter och krasse. rätt 3 i vår veganska 5-rätters

Saltrostade rödbetor med svartkål och lönnsirap

1 april, 2022 | 0 Kommentarer
Vegansk femrätters: Saltrostade rödbetor med svartkål och lönnsirap johan heibert gastronomi söders gourmet rätten

I det här receptet kommer vi laga en vegansk mellanrätt: Saltrostade rödbetor med svartkål och lönnsirap

Chokladglass med hallonskum och rostad vit choklad

1 april, 2022 | 0 Kommentarer
vegansk Chokladglass med hallonskum och rostad vit choklad johan heibert gastronomi söders gourmet i glastallrik

I den här receptet kommer vi laga en vegansk dessert: chokladglass med hallonskum och rostad vit choklad

Havskräfta med vegansk skogsemulsion och rädisa

2 februari, 2022 | 2 Kommentarer
Havskräfta med vegansk skogsemulsion och rädisa meny för alla hjärtans dag förrätt söders gourmet johan heibert gastronomi

Här kommer ett recept skrivet som förrätt i vår trerättersmeny för alla hjärtans dag. En havskräfta bakad med brynt smör på 40C och sedan eldad. Detta tillsammans med en skogsemulsion, alltså en skogssmakande majonnäs fast här vegansk tillsammans med en sallad på rättika och vattenkrasse

Varukorg