Söders Gourmet

Recept

Recept

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar Idag ska vi baka riktigt lyxiga och otroliga kanelbullar med två sorters fyllningar, räcker till cirka 30 stycken. Vi har två fyllningar: en chokladganache och en vaniljkräm. Lite pyssel men värt varenda sekund. Fyllningarna fryser vi innan vi bakar in dem i bullarna. Let’s go! https://youtu.be/zDm-wPbWmTk?si=lo9yHC7MPOjcFXbt Chokladganache Ingredienser Vispgrädde […]

Otroliga Kanelbullar med Två Sorters Fyllningar Läs mer »

Harsyrasorbet med vit choklad och pistage – En fräsch avslutning på sommaren

Harsyrasorbet med vit choklad och pistage

Harsyrasorbet med vit choklad och pistage – En fräsch avslutning på sommaren Harsyrasorbet med vit choklad och pistage – En fräsch avslutning på sommaren är en riktig hyllning till säsongen, där harsyrans friskhet smaksätter en mjuk äppelsorbet, doppad i vit choklad och serverad på en pistagekaka. En perfekt avslutning på en sommaren. Receptet räcker till

Harsyrasorbet med vit choklad och pistage Läs mer »

Glass på björkblad med björksirap

Glass på björkblad med björksirap

Björkglass med björksirap och chiffonad av björkblad Välkommen till ett unikt recept där vi skapar en smakrik och frisk glass baserad på björkblad. Detta recept ger en vacker grön glass med en subtil, naturlig smak som kompletteras av björksirap och garneras med tunna skivor av björkblad, även kallat chiffonade. Perfekt för dig som vill ta

Glass på björkblad med björksirap Läs mer »

Har du någonsin undrat vad man kan göra med alla maskrosor i trädgården? Vi gör här glass på dom! Plockar man kronbladen från maskrosen och gör glass av dessa få man en hörligt naturligt gul glass med doft och smak av blommor och halm

Maskrosglass med honungsrostade nötter

Maskrosglass med honungsrostade nötter Har du någonsin undrat vad man kan göra med alla maskrosor i trädgården? Vi gör här glass på dom! Plockar man kronbladen från maskrosen och gör glass av dessa få man en härligt naturligt gul glass med doft och smak av blommor och halm   https://youtu.be/swNmBT88yDU?si=rK7GiPXXAmY5qSOb Ingredienser Gula blomblad av maskros

Maskrosglass med honungsrostade nötter Läs mer »

Frozen Rhubarb Daiquiri eller en rabarbersorbet med rom i. En perfekt sommardrink för en solig kväll ute tillsammans med vänner

Frozen Rhubarb Daiquiri

Frozen Rhubarb Daiquiri / Rabarbersorbet med rom Vi har gjort en fräch sommar drink, en Frozen Rhubarb Daiquiri, alltså en fryst drink med rabarber och rom. Mer känd är nog Frozen Strawberry Daiquiri, men så här på försommaren kändes rabarber som rätt val! Men twisten här är att vi gör den som en alkoholhaltig rabarbersorbet

Frozen Rhubarb Daiquiri Läs mer »

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024

Dags för årets påskdessert! den har vi gjort som en hyllning till Peach Melba, fast en uppfräshad version. Alltså en Peach Melba 2.0 gjord som en moussebakelse med vaniljyooghurtmousse fyld med persikokräm på en botten av mandel- och pistagekaka. Och till det en hallonsorbet

Peach Melba 2.0 påskdessert 2024 Läs mer »

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0 Året dessert är en tolkning av marängsviss eller den internationella varianten Eton mess

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0

Dags för årets dessert inför alla hjärtans dag. Temat är ju rätt självklart: en kärleksfull dessert med härliga smaker i vitt och rosa. Årets dessert är en tolkning av marängsviss eller en tolkning av den mer internationella varianten Eton mess.

Dessert till alla hjärtans dag 2024: Marängsviss 2.0 Läs mer »

Varukorg
0
    0
    Din varukorg
    Du har ingenting i din varukorgÅtergå till butiken