Söders Gourmet

Krämer, Röror & Såser

Krämer, Röror & Såser

Att göra en riktigt bra vitvinssås är inte svårt, det tar bara tid. Mestadels av tiden går till att göra själva fonden. Du kan göra en vitvinssås på kycklingfond, fiskfond eller som i det här receptet: En skaldjursfond. Vi valde skaldjursfond inte bara för att det blir en underbar grund till en sås utan också för att vi åt havskräftor dagen innan och sparade skalen. Så här kommer receptet på hur du gör en Vitvinssås på egen skaldjursfond. Av Johan Heibert Gastronomi

Vitvinssås på egen skaldjursfond

Att göra en riktigt bra vitvinssås är inte svårt, det tar bara tid. Mestadels av tiden går till att göra själva fonden. Du kan göra en vitvinssås på kycklingfond, fiskfond eller som i det här receptet: En skaldjursfond. Vi valde skaldjursfond inte bara för att det blir en underbar grund till en sås utan också för att vi åt havskräftor dagen innan och sparade skalen. Så här kommer receptet på hur du gör en Vitvinssås på egen skaldjursfond!:

Vitvinssås på egen skaldjursfond Läs mer »

Nötella - recept på hasselnötskräm med choklad

Nötella – recept på hasselnötskräm med choklad

Nötella – recept på hasselnötskräm med choklad. Underbart god nötella på bara tre ingredienser: Hasselnötter, socker och Kanakobönor. Mer naturligt än så kan det inte bli. Att göra nötella är absolut inte svårt. Det tar bara lite tid… Denna tog 18 timmar. Men bara en av dessa timmar är aktiv, resten är väntan.

Nötella – recept på hasselnötskräm med choklad Läs mer »

Varukorg
0
    0
    Din varukorg
    Du har ingenting i din varukorgÅtergå till butiken