Lagerbutik och showroom
I vår lagerbutik och showroom kan du handla både som företag och som privatperson. Här betalar du enkelt med kort.
I vår lagerbutik och showroom kan du handla både som företag och som privatperson. Här betalar du enkelt med kort.
Till helgen är det dags att utse Årets kock 2018! Detta görs i Kungl. Tennishallen i Stockholm 28-29/9 Årets kock 2018 har ett speciellt upplägg jämfört med föregående år. Alla som vill delta lagar en rätt som representerar deras gastronomi, fotar denna rätt och skriver sitt recept. Sedan skickar kockarna in detta anonymt till Årets
Sourdough Dessert by Rhian Shellshear Sourdough Ice Cream: 20g sourdough 300g milk 150g cream 100g apple fermented 30g sugar 70g glucose 3g salt Method: – Roast sourdough until golden brown and blend – Add everything together in a pot and bring to a simmer – Blend everything in a blender and strain – Place in
Marigold and Plum dessert by Rhian Shellshear (Tagetes och Plommon) Marigold Sorbet 10g spinach 20g marigold 310g milk 90g cream 40g sugar 50g glucose Method Blend everything together in a blender at 60oC Strain and churn in a ice cream machine Place in the bottom of the mould and freeze Marigold Meringue Marigold Syrup 50g
Marigold and Plum dessert by Rhian Shellshear (Tagetes och Plommon) Läs mer »
Vi använder teknologier som cookies för att lagra och/eller få tillgång till enhetsinformation för att förbättra surfupplevelsen. Att inte godkänna kan påverka vissa funktioner negativt.