Söders Gourmet

Blogg

Nyårsdessert 2018: Björnbär, vit choklad och mandel

Nyårsdessert 2018: Björnbär, vit choklad och mandel

Nyårsdessert 2018: Björnbär, vit choklad och mandel Björbär- och vit chokladparfait med rostad vit choklad, mandelmunkar, kolasås och marängerHär följer ett recept på vårt tips på nyårsdessert 2018. Vi går självklart igenom bit för bit i receptet Björnbär- och vit chokladparfait Ingredienser300g vispgrädde60g äggulor (3st)60g…

Chokladdessert med havtorn och hasselnötter

Chokladdessert med havtorn och hasselnötter

Chokladdessert med havtorn och hasselnötter Chokladdessert med havtorn och hasselnötter är en dessert skapad av Daniel Windelhed. Daniel är chefskonditor på Wienercaféet i Stockholm och bjuder här på ett recept där han använt Silikomarts Kit the ring.     Chokladbavaroise Ingredienser Gelatin 5g Råsocker 80g…