Söders Gourmet

Isglass med Mango och Kokos

Isglass med Mango och Kokos

Vad svalkar mer än en isglass under sommaren. Här kommer en favorit i repris; En isglass med smak av mango och kokos.

Ingredienser: Mango-isglass

400g Mango
160g Vatten
80g Socker
20g Glykos

Ingredienser: Kokos-isglass

400g Kokosmjölk
60 g Socker
10 g Glykos

Isglass med Mango och Kokos - Söders gourmet - Silikomart Professional - Johan Heibert Gastronomi

Utrustning

Mixer
Spritspåse
Glassform
Glasspinne

Isglass med Mango och Kokos - Söders gourmet - Silikomart Professional - Johan Heibert Gastronomi Ploppa glass

Tillvägagångssätt

Mixa ingredienserna till mango-isglassen och fyll en spritspåse. Om du gör en tvådelad glass som vi gör så fyll den gröna mindre formen och stoppa i glasspinne. Frys den och mixa ingredienserna för kokosglassen. Lägg den på sprits. När mangoglassen är fryst, fyll blåa formen med kokosglass till markeringen och stoppa ner mangoglassen däri. Frys. Ploppa och njut av din Isglass med Mango och Kokos

Hoppas det smakar och Lycka till!

Isglass med Mango och Kokos - Söders gourmet - Silikomart Professional - Johan Heibert Gastronomi glass med bett i

Tack till:

Johan Heibert Gastronomi

The Chef Magazine

Silikomart Professional

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 2 =