Söders Gourmet

0

Conch

    Conch

    Visar alla 2 resultat

    Conchning av choklad är en process som utvecklades av schweizaren Rodolpho Lindt år 1879. Tack vare conchning kan man skapa lenare och bättre sammansatta chokladkakor och praliner.

    Använd conch för att få fram riktigt len massa

    Denna typ av choklad blev snart populärare än drickchokladen, vilket tidigare hade varit det dominerande sättet att konsumera kakao i både Europa och Sydamerika.

    Conchning av nötter

    Det går bra att använda en conch för att tillverka nötsmör, till exempel en nutella liknande massa av conchade hassenötter och choklad.

    Varukorg

    Price
    Categories
    Bar(2)
    Maskiner(2)
    Annat(2)
    Köksmaskiner(2)
    Annat(2)
    Pastry(2)
    Maskiner(2)
    Mixers, blandare och vispar(2)
    Annat(2)
    Varumärken(2)
    100%CHEF(2)
    Övriga(2)
    Tags
    Price

    0
      0
      Din varukorg
      Du har ingenting i din varukorgÅtergå till butiken