Om oss

Tanken med Söders gourmet är att ta in det nyaste och roligaste för alla som vill laga god och spännande mat. Vi vill göra detta på ett personligt sätt och därför testar vi alltid våra produkter innan vi bestämmer oss för att ta in dem i vårt sortiment. De ska fungera och de ska hålla.

 

Vi söker globalt efter nya maskiner, böcker, tidningar och utrustning för att ni ska kunna kreera fritt.

På vår blogg hittar ni allt ifrån recept, matbilder från krogar som använder våra produkter (och en del andra), reportages, praktiska tips och mycket annat läsbart. Vi finns även på FaceBook, Instagram och Twitter samt skickar ungefär en gång i månaden ut ett infobrev via mail med de senaste nyheterna och händelserna till alla som vill ha.

 

Vilka är vi då?

Vi är Johan Heibert, Ann-Katrin Nylund och Eva Heibert med bakgrund som kockar och försäljning av restaurangutrustning

Johan och Ann-Katrin har båda gått på Grythyttans restauranghögskola och har efter det köksat för diverse restauranger och värdshus.

Eva har också ett förflutet inom hotell och restaurang men även från försäljning av restaurangmaskiner.

 

Vilka är våra kunder?

Alla som gillar nya sätt att laga mat… Kanske låter det lite präktigt men vi levererar till de flesta riktigt bra krogarna, hotellen och stjärnkrogarna i Sverige, många matstudios, specialbutiker, medlemmar i kocklandslaget. Vi är också stolta sponsorer av Bocuse d’Or Sverige och Gastronomi Sverige.

Vi har alltid försökt hjälpa de som hör av sig till oss även om det gäller produkter som ej är från oss. Tipsen och många av recepten på bloggen går ju faktiskt att göra utan just våra produkter.

 

Vi samarbetar även med de stora grossisterna i Sverige såsom Martin & Servera, Menigo, Smörgåsbord, Grönsakshallen Sorunda med flera.

Vi finns i dagsläget här på internet och vi har ett Showroom på Ringvägen i Stockholm dit du kan komma och hänga en stund och ta en kaffe om du vill. Vill du få tag i oss  är det bara att ringa eller maila. Annars så ses vi kanske på en av de mässor vi deltar på.

 

Adress: Ringvägen 36, 118 67 Stockholm. Vill du komma och hälsa på oss så hör gärna av dig då vi inte alltid är på plats

08 791 93 00 info@sodersgourmet.se

 

Hoppas du hittar något intressant på vår sida och hör av dig om du har några frågor om våra produkter eller tips på vad vi ska ta in eller skriva om på bloggen

Med vänliga hälsningar,

Johan, Ann-Katrin och Eva