So Good Magazine nr 17

  • kr244,00

So good magazine 17

är ett extremt exklusivt magasin från Spanien

 "Tidningen" är på engelska och kommer ut 2 gånger per år (sommar och vinter)

Detta är nummer 17 och är vintern 2017s nummer

 Över 300 sidor av desserter och bakverk från världens bästa kockar och konditorer

Tidningen innehåller förstklassiga recept av de bästa konditorer, med många steg-för-steg förklaringar, de mest intressanta intervjuerna, de senaste trenderna, de viktigaste internationella händelserna och de senaste gourmetprodukterna.

Allt detta i ett elegant magasin med modern design och högkvalitativa fotografier.

I detta nummer medverkar:

Guillaume Mabilleau, The elegance of new French vanguard, Pierre Marcolini, When inspiration comes from a cocoa bean, William Werner, A Pastry Chef for all Seasons, Cédric Grolet, Essential in taste, virtuoso in finishes, Rasmus Kofoed, Søren Selin, Jonathan Kjølhede Berntsen, Northern tides, Rafael Delgado, Cooking desserts, Paco & Jacob Torreblanca, Insights 2017, Gregory Doyen, Sweet seduction, Junichi Mitsubori, World of Wagashi. Passion in the serenity, Luciano García, A Modern feel, Ikarus restaurant, The world in one single space, Stephanie Prida, California Dreamin, Roberto Cortez, Edible perfume, Javier Guillén, Breaking the mirror, Darren Purchese, Versioning oneself, Yun Eun-Young, Korean-Style Éclairs, always crisp and fresh, Daniel Álvarez, The air of happiness, Abel Bravo, New land, Five New York stories, Tidbits, Gérard Dubois, That strong and barely controllable emotion, FOUR in ONE, Creativity with knowledge

Pris exkl.moms 6%

TILLBAKA

So Good Magazine nr 17
So Good Magazine nr 17

Tipsa en vän

Tipsa en vän

Från:

Till:

Har du sett det här:
Väns Email
Väns Email
Väns Email
Väns Email
 
Captcha Image
 

Relaterade produkter:
So Good Magazine nr 16
So Good Magazine nr 16
  • Pris: kr244,00 
  •  
  • Antal: