Chocolate

  • kr1 415,00

Författare: Ramon Morato

Tekniska detaljer:
över 600 sidor
                                230 recept

Språk: Engelska och spanska

Beskrivning: Det här är en bok som tar upp allt om choklad. Allt ifrån produktbeskrivning och historia till bästa hantering och självklart många inspirerande recept såsom petit fours, tårtor, desserter, karameller och chokladdryck mm.

Författaren har gjort studier på tex. mousser, tryfflar, fyllningar och alla olika tekniker som har med choklad att göra. Lär känna alla hemligheter om choklad för att få en bra härdning, en perfekt beläggning eller en spektakulär glans.

Pris exkl. moms 6%

TILLBAKA

Chocolate

Tipsa en vän

Tipsa en vän

Från:

Till:

Har du sett det här:
Väns Email
Väns Email
Väns Email
Väns Email
 
Captcha Image
 

Relaterade produkter:
Denna produkt har inga relaterade produkter.