Immersed

  • kr396,00

Immersed

Philip Prestons Immersed gör det lätt att lära sig Sous Vidematlagning.

Philip Preston är grundaren till PolyScience och har tillsammans med Thomas Keller utvecklat den kulinariska delen av företaget.

Boken går igenom alla aspekter med Sous Vide: Säkerheten, utrustningen och användningen. Med 65 recept ger den en god grund att stå på där du sen kan fortsätta utveckla din gastronomi. Philip Preston har tagit hjälp av de bästa kockarna inom Sous Vide:Thomas Keller, Nick Kokonas, Nathan Myhrvold, Chris Young med flera.

Boken är skriven på engelska och har 126 sidor

Pris exkl. moms 6%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TILLBAKA

Immersed
ImmersedImmersedImmersed

Tipsa en vän

Tipsa en vän

Från:

Till:

Har du sett det här:
Väns Email
Väns Email
Väns Email
Väns Email
 
Captcha Image
 

Relaterade produkter:
Sous vide professional CHEF Series
Sous vide professional CHEF Series
  • Pris: kr8 800,00 
  •  
  • Antal:
18 liters tank med lock till CHEF
18 liters tank med lock till CHEF
  • Pris: kr1 200,00 
  •  
  • Antal:
PolyScience Vakuummaskin 150
PolyScience Vakuummaskin 150
  • Pris: kr1 196,00 
  •  
  • Antal: