Modernist cuisine at home

  • kr1 150,00

Författare: Nathan Myhrvold, Chris Young och Maxime Bilet

Tekniska detaljer:
  456 sidor
                               

Språk: Engelska

Beskrivning: Den kulinariska revolutionen som har förändrat restaurangmaten världen över, gör nu också sin väg in i hemmaköken. Nathan Myhrvold, Chris Young och Maxime Bilet är medförfattare av den encyklopediska sex volymer tjocka Modernist Cuisine, som omedelbart blev den definitiva referensen för denna revolution.
Nu har Myhrvold och Bilet tagit fram en överdådigt illustrerad guide för hemmakockar, komplett med helt nya recept anpassade för matlagningsentusiaster på alla nivåer.

Modernist Cuisine at Home är avsedd att sätta en ny standard för hemmakokböcker. Författarna har samlat i denna 456-sidor tjocka volym, all nödvändig information som någon kock behöver i det moderna köket. Lär dig behärska de moderna teknikerna och tillred hundratals fantastiska recept. Boken innehåller även en 230-sidig, vattentålig köksmanual som återger varje recept i ett separat kompendie.
Modernist Cuisine at Home tillämpar innovationer framtagna på The Cooking Lab för att förfina klassiska hemmarätter, från hamburgare och kycklingvingar till makaroner med ost. Mer än 400 nya recept ingår, de flesta med steg-för-steg bilder som gör det lätt att flytta "fine dining menyerna" till ditt egna middagsbord.

Pris exkl. moms 6%

Passar tillsammans med:

Sous vide professional Creative Series

Sous Vide Professional CREATIVE Series & Vakuummaskin 150


TILLBAKA

Modernist cuisine at home

Tipsa en vän

Tipsa en vän

Från:

Till:

Har du sett det här:
Väns Email
Väns Email
Väns Email
Väns Email
 
Captcha Image
 

Relaterade produkter:
Denna produkt har inga relaterade produkter.