artisanal ice cream recipe book

  • kr200,00

artisanal ice cream recipe book

Grupo Vilbo ger nu ut bok med glassrecept tagna från den ansedda tidskriften Arte Heladero, som bygger på mer än 30 års erfarenhet i branschen. Boken samlar över 200 recept som har publicerats i tidningen under de senaste åren, organiserade i 13 grupper och som åtföljs av tekniska förklaringar om de processer som används i framställningen av glass, skriven av Pablo Galiana och Enrique Coloma.

Glass, sorbet, slushes, semifreddoes, marmorering, krisp, kex skikt, beläggningar och mycket mer, fyller de 199 sidorna av boken. Det är en gedigen samling av de bästa som glassvärlden har att erbjuda, inklusive de senaste trenderna.

Artisanal Ice Cream Recipe Book är ett grundläggande verktyg, inte bara för dem som vill bli invigd i detta underbara hantverk, utan också för dem som söker en användbar guide till hur man skapa kompletta recept med hjälp av de mest originella komponenter.

Teknisk information

217 recept

81 författare

13 grupper av glass och tillbehör

199 sidor

 

 

 

Pris exkl. moms 6%

TILLBAKA

artisanal ice cream recipe book

Tipsa en vän

Tipsa en vän

Från:

Till:

Har du sett det här:
Väns Email
Väns Email
Väns Email
Väns Email
 
Captcha Image
 

Relaterade produkter:
Denna produkt har inga relaterade produkter.